Două fetiţe de 12 ani au fost accidentate în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni, în zona sediului primăriei, în localitatea gălăţeană Borcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Galaţi, accidentul a avut loc după amiază, pe DN 25, în interiorul localităţii Barcea.

Din verificările preliminare, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Lieşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 25, având direcţia de deplasare dinspre Galaţi către Tecuci, în interiorul localităţii Barcea, când a ajuns la marcajul pietonal amplasat în dreptul primăriei, a surprins şi accidentat două minore, ambele cu vârsta de 12 ani, din comuna Barcea, care se angajaseră în traversarea străzii în mod regulamentar.

În urma accidentului rutier cele două minore au fost rănite,  una dintre ele fiind transportată cu elicopterul la Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Sfântul Ioan" Galaţi, iar cealaltă la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci.

Şoferul care a provocat accidentul deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.