Directorul general al Transurb Galaţi, Dorian Dumitru, şi-a anunţat demisia în urma protestului şoferilor şi vatmanilor, protest care a dus la blocarea întregii activităţi a societăţii de transport în comun. În afara curselor speciale de dimineaţă, niciun autobuz, tramvai sau troleibuz nu a circulat în Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unor surse oficiale, în urma primei rude de discuţii şi negocieri purtate la sediul Primăriei Galaţi directorul societăţii de transport în comun din Galaţi, Dorian Dumitru, şi-a anunţat demisia. 

Luni după-amiază urmează să se întrunească de îndată Consiliul Local Municipal Galaţi pentru a stabili un administrator provizoriu al societăţii. 

Nici până la această oră, şoferii şi vatmanii nu au ieşit pe traseu, singurele curse efectuate fiind cele speciale de dimineaţă care au dus muncitorii la serviciu, la combinatul siderurgic, la şantierul naval şi elevii la şcoală. 

Deşi au primit asigurări din partea primarului Ionuţ Pucheanu că îşi vor primi plusul de 155 de lei la salariu, în raport cu rata inflaţiei, şoferii şi vatmanii refuză să iasă pe traseu până nu sunt toate documentele semnate, inclusiv demisia directorului. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.