Cei trei bărbaţi care au fost implicaţi miercuri în agresiunea asupra şefului serviciului de siguranţă rutieră din cadrul Poliţiei Locale Galaţi au fost identificaţi, poliţiştii continunând cercetările în acest caz pentru loviri şi alte violenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Crina Dragu, a declarat, vineri, că persoanele bănuite de agresiunea asupra şefului serviciului de siguranţă rutieră din cadrul Poliţiei Locale Galaţi au fost identificate.

"Este vorba despre trei bărbaţi, din comuna Braniştea, cu vârste de 34, 36 şi 41 de ani. În continuare se fac cercetări în acest caz pentru loviri şi alte violenţe", a spus Crina Dragu. 

Din câte se pare, cel care l-ar fi lovit pe poliţist este bărbatul de 41 de ani. 

Şeful serviciului de siguranţă rutieră din cadrul Poliţiei Locale Galaţi, Bogdan Dănuţ, de 48 de ani, a ajuns miercuri în spital, după ce a a fost agresat fizic de trei bărbaţi pentru că i-a atras atenţia unei femei să-şi parcheze regulamentar maşina.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Bogatu Matei, a declarat, joi, că incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 19.45, când şeful serviciului de siguranţă rutieră din cadrul instituţiei, aflat în timpul liber, pe strada Brăilei din municipiu, i-a atras atenţia unei femei că şi-a parcat maşina neregulamentar, ocupând două locuri de parcare.

"Colegul nostru i-a spus să-şi parcheze maşina regulamentar, doamna a devenit irascibilă, iar colegul nostru a spus că în condiţiile acestea va suna la Poliţia Locală pentru a veni un echipaj în zonă. El a urcat în maşină şi în timp ce vorbea cu dispeceratul instituţiei, au apărut trei indvizi, cu o altă maşină, care au început să-l lovească în zona feţei. Totul s-a întâmplat în timp ce el era în maşină, prin geamul de la portieră care era deschis. El nu a putut interacţiona în niciun fel, i-au spart telefonul în mod intenţionat pentru că au văzut că vorbeşte la acesta, şi au plecat şi doamna şi cei trei indivizi", a spus reprezentanta Poliţiei Locale Galaţi.

Ulterior, şeful serviciului de siguranţă rutieră din cadrul Poliţiei Locale Galaţi, Bogdan Dănuţ, de 48 de ani, care a suferit mai multe leziuni în zona feţei, a apelat de pe telefonul personal serviciul 112. El a fost internat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, la secţia ORL, pentru tratament şi investigaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.