Câteva zeci de vârstnici s-au strâns, miercuri, de la primele ore ale dimineţii, în faţa Teatrului Muzical din Galaţi pentru a-şi cumpăra bilete la "Revelionul pensionarilor". Biletele au fost epuizate în decurs de numai două ore, o bătrână având nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău, stând la rând.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cei mai mulţi pensionari au venit foarte devreme la Teatrul Muzical din Galaţi unde Primăria a pus în vânzare biletele pentru tradiţionalul eveniment ”Revelionul pensionarilor”.
Oamenii au stat la rând chiar şi cinci ore până când a fost deschisă casieria la ora opt, fără să mai existe însă incidente faţă de anii precedenţi.
  "Eu am venit devreme, la ora 3.15, dar nu am fost primul. Anul trecut am fost al treilea şi s-au spart geamurile aici, a fost poliţia, a fost înghesuială mare. Nu ştiţi? Atunci au furat bani, au tăiat genţile la femei", a spus un pensionar.
O bătrână care a venit să stea la rând şi ea de la ora 3.00 a avut  nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău, fiind solicitată intervenţia unui echipaj al Ambulanţei.
"Mi-a venit rău aici, cu inima, stând la coadă", a afirmat ea. 
Potrivit reprezentanţilor Teatrului Muzical, la ora 10.00 toate cele 900 de bilete pentru Revelionul Pensionarilor au fost epuizate.
Preţul unui bilet a fost de 80 de lei, iar condiţia pentru achiziţionarea unui bilet este ca venitul beneficiarului să fie sub 1.100 de lei, pe un singur cupon putând fi cumpărate maxim două bilete de acces. 
Teatrul Muzical ”Nae Leonard” din Galaţi în parteneriat cu Primăria municipiului Galaţi organizează tradiţionalul eveniment ”Revelionul pensionarilor”. 
Evenimentul va avea loc la Patinoarul artificial ”Dunărea” din Galaţi,iar intrarea la petrecere se va face începând cu ora 20.00. În noaptea trecerii dintre ani pensionarii se vor bucura de un concert susţinut de trupa ”Jampa” şi Cristina Vasopol, momente de prezentare a unor obiceiuri şi datini populare oferite de artiştii teatrului, recital de muzică populară susţinut de Paul Buţa, iar invitatul special al serii va fi Ion Suruceanu.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.