Un bărbat de 45 de ani din Galaţi s-a prezentat în 12 iulie la spital, cu simptome de coronavirus şi i-a fost prelevat test. Bărbatul a refuzat să rămână internat pentru a aştepta rezultatul şi s-a izolat la domiciliu. Ulterior, a fost anunţat de DSP că testul a ieşit pozitiv şi i s-a recomandat să se interneze, dar a refuzat. Noaptea trecută a sunat la 112, cu probleme de respiraţie, iar medicii l-au găsit în stop cardio-respirator care nu a putut fi resuscitat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul nopţii precedente echipajele de terapie intensivă SMURD Galaţi au intervenit la un pacient care era externat la domiciliu la cerere, după ce se prezentase Ia UPU în data de 12 iulie, cu tuse seacă, fatigabilitate, simptome apărute în ultimele 10 zile. La apelul care l-a făcut noaptea trecută la dispecerat, era clar că era în disfuncţie respiratorie foarte gravă, echipajul medical l-a găsit în stop cardio-respirator. Nu a răspuns manevrelor  de resuscitare şi a fost declarat decedat. El pe 12 iulie a refuzat internarea. Nu era febril, avea 35, 6 temperatură corporală”, a declarat Angel Trifan, coordonator SMURD Galaţi.

În momentul în care s-a prezentat cu simptome la spital, bărbatul a fost testat pentru coronavirus, însă nu a rămas în spital până la venirea rezultatului, ci a plecat la domiciliu.

Ulterior, ar fi fost sunat de reprezentanţii DSP care l-au anunţat că este
confirmat cu coronavirus  şi au recomandat să se interneze.

Bărbatul ar fi refuzat, spunând că se simte bine şi a rămas în izolare.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.