Un număr de 261 de deţinuţi de la Penitenciarul Galaţi, dintr-un total de 753 de persoane încarcerate, au votat duminică prin intermediul urnei mobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi, Simona Costache, a declarat duminică, pentru News.ro, că 261 de persoane încarcerate şi-au exercitat dreptul de vot prin intermediul urnelor mobile de la secţiile de votare 37 şi 40 din municipiul Galaţi.

Costache a precizat că 296 de deţinuţi au făcut cereri pentru a vota, însă doi au refuzat duminică să îşi mai exercite acest drept, iar alţi 33 au primit interdicţie din partea secţiilor de votare. 

În total, numărul persoanelor cu drept de vot încarcerate la Penitenciarul Galaţi este de 401, în condiţiile în care în închisoare sunt 753 de deţinuţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.