Un număr de 21 de localităţi din judeţul Galaţi au rămas, joi, fără curent electric din cauza viscolului puternic, şase echipe ale societăţii Electrica acţionând în teren pentru remedierea avariilor. De asemenea, un autocar cu 22 de persoane a rămas bocat pe un drum judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că din cauza viscolului un număr de 21 de localităţi, în special din nordul judeţului Galaţi, au rămas fără energie electrică, fiind afectaţi aproape 11.500 de consumatori.

În prezent, şase echipe ale societăţii Electrica acţionează în teren pentru remedierea avariilor apărute la 90 de puncte de transformare.

Pe de altă parte, la nivelul ISU Galaţi s-a semnalat că un autocar cu 22 de persoane, între care se află şi un copil de 8 ani, a rămas blocat pe DJ253, între localităţile Cudalbi şi Băleni, fără să se cunoască motivele exacte pentru care autocarul nu mai poate circula. î

Potrivit lui Chiriţă, în zonă au fost trimsie utilaje pentru deblocarea autocarului.

Totuşi, el a precizat că în momentul de faţă se circulă pe toate drumurile naţionale şi judeţene din judeţul Galaţi, însă pot exista momente când se formeză suluri de zăpadă care pot îngreuna traficul rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.