Gabriela Firea a spus că PMB ar putea să internalizeze serviciile de salubritate din centrul Capitalei după ce a constatat că, în zona Pieţei Universităţii, este foarte multă mizerie, iar aici trei firme se ocupă de curăţenie, zona fiind la intersecţia a trei sectoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am fost uimită cât de multă mizerie era între Arhitectură şi Universitate. La Facultatea de Litere, Istorie, Geologie şi aşa mai departe, în zona 0 a Capitalei. Am pus mâna pe telefon ca să constat că, de fapt, de centrul Capitalei se ocupă societăţile de salubritate din trei sectoare. Sectorul 1 pe o parte, 3 pe o parte şi 2, în zona Teatrului Naţional. Este inimaginabil aşa ceva! În acel moment mi-a venit o idee şi vreau să o supun atenţiei colegilor din Consiliul General. Ar trebui să preluăm noi, la municipalitate, salubrizarea în centrul Capitalei în zonele de interes atât la nivel guvernamental, diplomatic dar şi turistic. Pentru că trebuie să ne deschidem, trebuie să vină cât mai mulţi turişti în Capitală şi nu putem să-i invităm într-o casă în care este zgomot, în care este praf, unde nu s-au spălat covoarele”, a spus Gabriela Firea duminică la Antena 3.

Gabriela Firea spune că a realizat şi fotografii în Centrul Capitalei cu mizeria astfel încât firma care ar fi trebuit să asigure curăţenia pe acea parte a trotuarului să nu poată spune că şi-a făcut treaba.

Primarul General susţine că efortul bugertar pentru un astfel de demers nu ar reprezenta mai mult de 2-3% din bugetul municipalităţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.