Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea îi solicită edilului Nicuşor Dan să anuleze imediat taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, de la Piaţa Universităţii, care se aplică inclusiv copiilor peste 12 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În calitate de senator al cetăţenilor din Bucureşti, solicit primarului general să anuleze de îndata taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, aplicata inclusiv copiilor peste 12 ani! Să pună la dispoziţie suficiente bilete care se pot procura on-line, pentru a evita aglomeraţia de la intrarea, unde se taie bilete, că în vremuri de tristă amintire. Nicăieri în lume nu se impune taxa de intrare în târgurile de Crăciun!  Parcă se clama digitalizarea, transparenţa! Vorbe în vânt!”, a scris Gabriela Firea, sâmbătă pe Facebook.
 
Ea l-a întrebat pe Nicuşor Dan ce face cu banii primiţi de la Guvern, din taxele plătite de bucureşteni, în condiţiile în care a scumpit biletul pentru transportul în comun şi agentul termic.
 
„Domnule primar fară inimă, aţi scumpit biletul pentru transportul în comun, aţi scumpit agentul termic, acum scumpiţi şi bucuria Crăciunului?  Ce faceţi cu banii primiţi de la Guvern, din taxele plătite de cetăţeni?  Şantierele sunt închise, nu testaţi în şcoli şi instituţii, nu aţi demarat licitaţia pentru înlocuirea conductei vechi de termoficare, pentru a folosi fondurile europene obţinute de mine şi echipa mea. În afară de propaganda ieftină şi acuzaţii ridicole în legătură cu «greaua moştenire», cu ce vă ocupaţi, în puţinele momente când vă exercitaţi atribuţiile de primar?”, a conchis Firea.
 
Primăria Capitalei a anunţat noi reguli mde la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii, reglementate printr-o hotărâre emisă de către Guvern. Prin urmare, de sâmbătă, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piata Universităţii este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21.00, în fiecare seară.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.