Direcţia de Sănătate Publică din Timişoara a anunţat un focar de COVID-19 la Secţia Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Timişoara, unde trei pacienţi au fost depistaţi cu SARS-CoV-2. În ultima săptămână, în Timiş, au fost depistate aproape 600 de noi cazuri de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit DSP Timiş, la Secţia Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Timişoara, trei pacienţi au COVID-19, fiind declarat focar.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
În intervalul 11-18 septembrie, în Timiş au fost depistate 589 de cazuri de COVID-19, dintre care 123 la persoane sub 18 ani. În total, 10 pacienţi sunt internaţi în spitale şi unul este la Terapie Intensivă.
 
Nu a fost înregistrat niciun deces.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.