Preşedintele PSD Sector 1 Florin Manole a afirmat că primarul Clotilde Armand „e obligată să revină din concediu şi să îşi facă treaba respectând legea”. „Chiar dacă starea de alertă nu a fost prelungită, PSD insistă pentru înfiinţarea unei Comisii de verificare a achiziţiilor publice din această perioadă”, a mai spus el. Social-democratul a mai solicitat consilierilor locali PNL şi PMP să voteze pentru înfiinţarea unei comisii de verificare a achiziţiilor publice în Sectorul 1 din această perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„După o lună de achiziţii netransparente, contracte ţinute la secret şi creştere a costurilor cu salubritatea, Sectorul 1 al Capitalei se întoarce de unde a plecat Timp de 30 de zile, Primăria şi Prefectura nu au informat cetăţenii cu privire la contracte, la evoluţia colectării deşeurilor, contravenţii specifice constatate şi sancţionate, strategia pe termen mediu şi lung. Singurele informaţii apărute public au fost cele relatate de presă sau cele cerute insistent de către consilierii locali”, a transmis Florin Manole, printr-un comunicat de presă al organizaţiei PSD Sector 1.

Acesta a adăugat că cetăţenii trebuie să afle de ce şi pentru ce au plătit trei contracte de salubrizare în loc de unul singur.

„Chiar dacă starea de alertă nu a fost prelungită, PSD insistă pentru înfiinţarea unei Comisii de verificare a achiziţiilor publice din această perioadă. Cetăţenii trebuie să afle de ce şi pentru ce au plătit 3 contracte de salubrizare în loc de unul singur! Cerem consilierilor locali PNL şi PMP să voteze pentru înfiinţarea acestei comisii şi să înceteze să o susţină pe Clotilde Armand în demersurile sale abuzive. Totodată vom continua campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand, vinovată de tot acest haos administrativ”, a conchis Manole.

Prefectul Capitalei Alin Stoica a anunţat că nu va fi prelungită starea de alertă în Sectorul 1 pentru o perioadă de 15 zile, începând din 23 august, aşa cum a fost solicitat de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.