Primarul Capitalei, Gabriela Firea, caută soluţii legale pentru a fi montate parapete de protecţie pe malul Dâmboviţei, de la Şoseaua Mihai Bravu până la Centura Bucureştiului, pentru evitarea accidentelor în zonele respective, valoarea investiţiei fiind estimată de Administraţia Străzilor la aproximativ 850.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Gabriela Firea s-a întâlnit cu reprezentanţii unităţilor teritorial-administrative care sunt implicate în administrarea şi îngrijirea malurilor Dâmboviţei din afara Capitalei pentru a găsi soluţii de evitare a producerii de accidente în zonă.
 
"După cum ştiţi, în zonă au avut loc mai multe accidente şi este clar că avem nevoie de soluţii pentru a rezolva această problemă. Îmi doresc să avem un profil unitar al aliniamentului stradal pentru zona din afara Bucureştiului, de la Mihai Bravu până la Centura oraşului Bucureşti, luând totodată măsurile necesare pentru protejarea cetăţenilor. Este necesar să putem monta «parapeţi» de protecţie şi să creăm totodată o zonă verde, cu aspect plăcut. Pentru a putea lua aceste măsuri trebuie să realizăm cadrul legal care să permită fiecărei unităţi administrativ-teritoriale să administreze un anumit sector de drum”, a spus primarul Capitalei.
 
Potrivit estimărilor Administraţiei Străzilor Bucureşti, costul parapeţilor de protecţie este în jur de 850.000 de euro.
 
La întâlnire au fost prezenţi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, reprezentanţi ai oraşului Popeşti-Leordeni, primarul comunei Glina, reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 4, precum şi conducerea Administraţiei Străzilor Bucureşti. În zilele următoare, toţi cei implicaţi vor definitiva proiectele necesare luării în administrare a acestei zone, anunţă PMB.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.