Gabriela Firea a precizat, sâmbătă, că acum doi ani, când eram primar general inaugura Şoseaua Fabrica de Glucoză, însă acum Nicuşor Dan blochează toată Capitală din cauza incompetenţei pe care o manifestă la conducerea PMB. Ea a adăugat că actualul edil este concentrat doar pe postările de pe internet şi nu are nicio preocupare sau grijă faţă de cetăţeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În urmă cu doi ani, inauguram Şoseaua Fabrica de Glucoză! Acum, toată Capitala este blocată de un primar general incompetent, fără grijă faţă de cetăţeni şi concentrat doar pe postările de pe Internet. Şantierele, curăţenia, marile lucrări se fac pe teren, nu de la birou în faţa tastaturii. Ce aşteptări poţi avea de la un om fără scrupule, care a ajuns în funcţie prin minciună şi furt. Şoseaua Fabrica de Glucoză este un proiect pe care l-am început de la zero şi pe care l-am finalizat repede. În 2020, când s-a dat drumul circulaţiei mulţi au comentat – na, făcea bine la campania electorală - au măsurat, au numărat, ne-au acuzat, dar şoferii ne-au felicitat. Am reuşit într-un an şi opt luni să transformăm un drum mereu blocat într-o şosea modernă. Le mulţumesc, încă o dată, colegilor mei şi constructorilor care au stat zi şi noapte pe şantier”, a scris Gabriela Firea, sâmbătă pe Facebook.
 
Ea a mai spus că au fost investite „sume mari, mult timp şi nervi, dar a meritat efortul”.
 
„Mă bucur de fiecare dată când circul prin zonă şi văd că Bucureştiul are o legătură modernă cu Autostrada A3, cu acces facil într-o zonă în plină dezvoltare. Rolul nostru, al politicienilor care ajungem în funcţii publice, este să lăsăm ceva în urma noastră. Lucrările de infrastructură sunt greu de făcut, costisitoare şi extrem de necesare. Dar sunt şi cele care rămân în urma noastră, zeci de ani!”, a adăugat Firea. 
 
Aceasta a adăugat că nici după doi ani, lucrările nu au fost complet plătite.
 
„Ştiu deja, de vină este echipa Firea. Probabil tot din cauza echipei Firea toate celelalte şantiere sunt blocate de un an şi jumătate. Mă necăjesc imaginile cu pasajul Doamna Ghica unde bate vântul şi totul trebuia să fie gata. Am fost singurii care au făcut ceva concret în Prelungirea Ghencea, dar Nicuşor Dan e de părere că locuitorii zonei mai pot aştepta. Continuarea proiectului Ciurel – Şoseaua de Centură este istorie pentru că primarul general ne-a spus clar că nu-l interesează. Păcat de munca şi de banii investiţi în toate aceste proiecte!”, a conchis Gabriela Firea.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.