Primarul Capitalei Gabriela Firea cere Ministerului Mediului să cureţe dejecţiile de pe Dâmboviţa, transmiţându-i ministrului Costel Alexe să lase ”distracţia, campania electorală şi aşa-zisele controale în bătaie de joc, cu amenzi abuzive” şi să vadă ce se întâmplăsuv ochii săi, acuzându-i pe cei de la minister că nu-şi fac treaba..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 ”Aloo, Ministerul Mediului!? Domnu’ Alexe!! Aud că vă relaxaţi în Deltă, la resort luxos!! Lăsaţi distracţia, campania electorală şi aşa-zisele controale în bătaie de joc, cu amenzi abuzive. Vedeţi ce se întâmplă sub ochii voştri!! E treaba voastră şi nu v-o faceţi!! Domnul Ministru e pe la Iaşi, prin campanie, vrea să fie preşedinte de Consiliu judeţean! Îl doare în cot de Bucureşti! Aici vine doar să-şi ia salariu gras, secretară drăguţă, maşini, protocoale, interese!!”, scrie Firea pe Facebook.
  
 Ea afirmă că a trimis sesizări oficiale şi către Ministerul Mediului, şi către Apele Române, să cureţe dejecţiile de pe Dâmboviţa. 
  
”Personal i-am sesizat suplimentar Domnului Alexa de la Mediu problema! Nu a catadicsit să răspundă! Nu-i pasă! Nu-l interesează! Nu trece pe acolo, probabil! Deci, problema nu există!”, scrie primarul Capitalei.
  
 Ea susţine că  ministrul Mediului nu lasă nici Primăria Generală să intervină, să cureţe, egumentând că nu Primăria e proprietar sau administrator, ci Guvernul, dar nici autorităţişe de mediu nu fac nimic. 
  
” Indolenţă crasă! Dispreţ faţă de oameni! Cel mai penibil ministru al mediului!”, conchide Gabriela Firea.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.