O fetiţă de un an şi zece luni din judeţul Suceava a murit la Spitalul din Fălticeni, unde fusese dusă de bunica ei, care era îngijorată pentru starea copilei, aflată doar în grija tatălui. Micuţa a murit în unui stop cardio-respirator, iar medicii spun că era subnutrită şi cu anemie severă, bunica povestindu-le că era hrănită doar cu lapte şi ceai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Digi 24, fetiţa de un an şi zece luni, dintr-o comună suceveană, a fost dusă de bunica ei la Spitalul din Fălticeni, însă medicii nu au mai putut să o salveze, copila murind în urma unui stop cardio-respirator. Medicii au constatat că fetiţa a fost adusă cu anemie severă, fiind subnutrită, iar bunica le-a spus că în ultima vreme copila a fost hrănită doar cu ceai şi lapte.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava a deschis o anchetă în acest caz, care nu era monitorizat de asistenţii sociali, deşi fetiţa şi cei trei fraţi ai săi erau doar în grija tatălui, mama fiind plecată în străinătate.

Poliţia face la rândul său anchetă, fiind aşteptate rezultatele de la Institutul de Medicină Legală.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.