O femeie de 60 de ani din Focşani, care a revenit din nordul Italiei şi a făcut febră, a fost transportată, marţi seară, cu izoleta de la domiciliul său, unde se afla în autoizolare, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia a sunat la 112 şi a anunţat că are febră şi se simte rău, menţionând că a revenit din nordul Italiei, iar acum se afla în izolare la domiciliu.

"Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani intervine cu autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM), pentru transportul unei pesoane, care prezintă simptome de COVID-19, de la domiciliu la spital, secţia boli infecţioase. Misiunea se execută în municipiul Focşani”, a transmis plutonierul Cristina Pârvu de la ISU Vrancea.

Femeia era în izolare la domiciliu din 29 februarie.             

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.