Federaţia Naţională Ambulanţa a transmis, miercuri, că revendicările sindicaliştilor au fost prezentate delegaţiei Guvernului, în timpul protestului de marţi, urmând ca acestea să fie analizate în cel mult două săptămâni. Protestul continuă în toate serviciile din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Federaţia Naţională Sindicală ”Ambulanţa” din România (FNSAR), anunţă că în urma mitingului din data de 22 Noiembrie 2022, PROTESTUL NAŢIONAL declanşat continuă prin păstrarea afişelor ”PROTEST NAŢIONAL” pe fiecare ambulanţă operativă, în loc vizibil, iar membrii de sindicat vor purta o pangilcă albă (lungime de 10 cm) pe piept, în partea stângă a echipamentului individual de protecţie (uniformă), ca formă de protest”, a transmis, miercuri, Federaţia Ambulanţa.  

Sursa citată a precizat că această decizie s-a luat în urma întâlnirii reprezentanţilor FNSAR cu delegaţia Guvernului României, care a avut loc în urma mitingului de marţi.  

”S-au prezentat punctual revendicările protestatarilor, atât în scris cât şi verbal. Totodată s-a înaintat un material complet cu descrierea situaţiilor, urmând ca în perioada de maxim două săptămâni, să se facă o analiză de către Cancelaria Premierului a situaţiilor înaintate şi a ni se prezenta rezultatul analizei şi deciziile care se impun la întâlnirea solicitată de FNSAR cu Premierul României şi miniştrii responsabili pe subiectele revendicărilor”, au mai transmis sindicaliştii.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.