Faţada Primăriei Capitalei va fi iluminată în roşu, sâmbătă seară, de Ziua Mondială de luptă împotriva tuberculozei, urmând să fie amenajată şi o expoziţie de portrete ale unor foşti pacienţi pe gardul care împrejmuieşte Parcul Cişmigiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iluminarea faţadei clădirii Primăriei Capitalei se va face timp de o oră, de la 19.30 – 20.30.

Evenimentul de sâmbătă este organizat de Asociaţia pentru sprijinirea pacienţilor cu tuberculoză, în parteneriat cu Primăria Capitalei, şi marchează Ziua Mondială de luptă împotriva tuberculozei.

Pe lângă iluminarea simbolică în roşu a clădirii municipalităţii, mai este organizată şi o expoziţie intitulată „Feţele tuberculozei, boala nu ocoleşte pe nimeni”, ce cuprinde 12 portrete ale unor foşti pacienţi care susţin acum public lupta împotriva tuberculozei şi a stigmatului social cauzat de această boală.

Portretele vor fi expuse pe gardul care împrejmuieşte Parcul Cişmigiu, vizavi de Primăria Capitalei. Expoziţia va putea fi vizitată până în 24 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.