O fată în vârstă de 13 ani este căutată de poliţişti, după ce a dispărut sâmbătă seara dintr-un centru de protecţie socială din Slatina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, la data de 23 noiembrie, ora 20:15, angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie Copilului Olt, au sesizat faptul că, Florentia Zamfir, de 13 ani, beneficiară a măsurii de protecţie socială a  Centrul de zi pentru minori, din municipiul Slatina, a părăsit centrul fără acordul personalului ,iar până în prezent nu s-a întors.
Fata are o înălţime de 150-155 centimetri, 40 de kilograme, ochi verzi, păr blond tuns până la umeri, fără semne particulare.
La data plecării purta un pulover albastru, blugi albaştri peste care avea o rochie galbenă cu verde, iar în picioare purta tenişi negri.
Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate de poliţişti să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.