Alexandra Furnea, supravieţuitoare a incendiului din Colectiv, le cere autorităţilor să le ofere celor care au suferit arsuri în urma exploziilor de la Crevedia ”şansa” refuzată celor din Colectiv. ”Nu îi lăsaţi şi pe ei să moară, ca să ascundeţi neputinţele sistemului medical, devastat de corupţie, şi ca să vă protejaţi funcţiile. Transferaţi-i în străinătate acum, nu peste o săptămână”, arată ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Să nu credeţi vreo clipă că acum avem tot ce ne trebuie. Nu avem. Spitalele tot nepregătite sunt, iar nosocomialele continuă să ucidă. Dragi autorităţi, stimaţi miniştri, daţi-le marilor arşi de la Crevedia şansa pe care ne-aţi refuzat-o nouă. Nu îi lăsaţi şi pe ei să moară, ca să ascundeţi neputinţele sistemului medical, devastat de corupţie, şi ca să vă protejaţi funcţiile. Transferaţi-i în străinătate acum, nu peste o săptămână”, a arătat Alexandra Furnea, într-o postare pe Facebook.

Ea a cerut autorităţilor să dovedească faptul că s-a învăţat ceva după incendiul de la Colectiv.

”Cerşiţi, dacă este necesar, locuri. Imploraţi-i să ne primească răniţii. Dovediţi că România a învăţat ceva din Colectiv”, a adăugat ea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...