Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, afirmă că, din datele existente, în urma exploziilor şi incendiului de la o staţie GPL din Crevedia au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate. El anunţă că tuturor familiilor evacuate li se vor pune la dispoziţie locuri de cazare în zonă şi că a discutat cu premierul despre modalităţi de a-i ajuta pe aceşti oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut o discuţie în această dimineaţă cu premierul României, Marcel Ciolacu, pentru a pune la punct modul în care îi vom ajuta pe locuitorii din Crevedia ale căror case şi gospodării au ars sau au fost afectate în incendiul de aseară. Tot în cursul acestei dimineţi, am solicitat întrunirea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă astfel încât să acţionăm rapid pentru ca oamenii să se poată întoarce, în cel mai scurt timp, la casele lor. Din datele pe care le avem la acest moment, au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate. De asemenea, tuturor familiilor evacuate le vom pune la dispoziţie locuri de cazare în zonă”, a afirmat, pe Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

El a menţionat că la prima oră, au ajuns la Crevedia alimente şi alte ajutoare pentru cei care au fost afectaţi de incendiu.

”Încă o dată, le mulţumim pompierilor, cadrelor medicale, ambulanţierilor, oamenilor de ordine, tuturor celor care, aseară, au intervenit, riscându-şi viaţa, pentru ca efectele exploziilor şi incendiilor să fie cât mai mici”, a transmis el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.