Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, le-a transmis mulţumiri pompierilor, jandarmilor şi poliţiştilor care au intervenit după exploziile de la o staţie GPL din Crevedia. ”Efectiv aceşti oameni îşi riscă la fiecare acţiune viaţa pentru semenii lor. Ne vom îngriji să aibă tot ce au nevoie”, a arătat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a mulţumit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ieşirea din sediul MAI, pompierilor, jandarmilor şi poliţiştilor care au intervenit.

”Efectiv aceşti oameni îşi riscă la fiecare acţiune viaţa pentru semenii lor. Încă o dată le mulţumesc şi ne vom îngriji să aibă tot ce au nevoie”, a afirmat Predoiu.

El a reluat aceste idei într-o postare pe Facebook.

”Într-un moment foarte greu, încep acest mesaj prin a transmite condoleanţe persoanelor îndurerate după tragicul incident din judeţul Dâmboviţa. Gândurile mele se îndreaptă şi spre oamenii care au fost răniţi, de asemenea spre curajoşii pompieri-salvatori, poliţişti şi jandarmi, care şi-au pus misiunea în slujba cetăţenilor mai presus de propria integritate fizică. Am activat Mecanismul European de Protecţie Civilă pentru a asigura, la decizia medicilor, eventuale transferuri pentru tratament în străinătate”, a arătat Predoiu.

El a amintit că a fost împreună cu premierul Marcel Ciolacu, la spitalele Floreasca şi Bagdasar, în care au fost transportaţi răniţii.

”Am operaţionalizat imediat celula de criză la minister şi voi continua să manifest atenţie şi să urmăresc evoluţia situaţiei până la final. Le mulţumesc pompierilor-salvatori, poliţiştilor şi jandarmilor care au asigurat măsurile necesare pentru finalizarea intervenţiei şi limitarea efectelor exploziilor şi incendiului. Cei vinovaţi de producerea acestei tragedii trebuie să fie identificaţi pentru a răspunde conform legii”, a mai arătat Predoiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.