Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, duminică, locul exploziilor de la o staţie GPL din Crevedia, unde a anunţat că şapte case au fost avariate în urma deflagraţiei, iar proprietarii acestora vor fi despăgubiţi din fondul de rezervă al prim-ministrului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Era normal ca împreună cu domnul ministru (ministrul de Interne - n.r.) să ne deplasăm şi la faţa locului. A venit şi a insistat foarte mult, cum era şi normal, domnul preşedinte al Consiliului Judeţean să vedem situaţia cu persoanele afectate de explozie. Se organizează preşedintele Consiliului Judeţean, va face şedinţă de îndată cu toate măsurile care trebuiesc luate astfel încât toate persoanele afectate să primească ajutor, urmând ca după evaluări şi noi să luăm măsurile din fondul de rezervă al prim-ministrului. Deja am făcut această promisiune”, a declarat Marcel Ciolacu.
 
Ciolacu a adăugat că sunt 7 case avariate.
 
”Sunt 7 case afectate, 3 aproape în integralitate, toţi vor fi ajutaţi, după ce se fac evaluările”, a spus Ciolacu.
 
Prim-ministrul a explicat că prioritatea este salvarea de vieţi omeneşti.
 
”Prioritatea noastră începând de noaptea trecută a fost de salvare de vieţi omeneşti şi rămâne în continuare. Au fost transferate până acum 4 persoane, o să mai existe anumite transferuri, astfel încât presiunea pe cele două spitale, Floreasca şi Bagdasar, şi pe echipa de medici, cărora le mulţumesc încă o dată pentru felul exemplar în care au reacţionat, să fie cât mai mică şi să avem cât mai puţine pierderi de vieţi omeneşti în perioada următoare. Ştiţi foarte bine că se încadrează între ore şi zile critice. Suntem optimişti să nu avem nicio victimă după cea de-a doua explozie. (...) Eu am venit aici să ne ocupăm de oameni. Am sute de întrebări şi voi aştepta toate răspunsurile”, a declarat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.