Premierul Marcel Ciolacu a declarat că persoanele care vor fi găsite vinovate în urma exploziilor de la o staţie GPL din Crevedia vor suporta rigorile legii, ” indiferent despre cine vorbim în acest moment”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cine se va face vinovat va suporta rigorile legii, indiferent despre cine vorbim în acest moment”, a afirmat Marcel Ciolacu, la ieşirea din sediul MAI, în noaptea de sâmbătă spre duminică, alături de ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Premierul a amintit de tragedia de la Mihăileşti, din 2004, când au murit 18 oameni - pompieri, jurnalişti şi alţi civili.

”Dvs. sunteţi mai tineri, noi am prins şi accidentul de la Mihăileşti şi dacă nu se crea totuşi acel cordon şi se lăsa lumea, cum s-a făcut atunci la Mihăileşti, astăzi ar fi fost o situaţie de nedescris. Deci cine a organizat acolo perimetrul şi s-a ocupat, a făcut un lucru extraordinar, de fapt s-au salvat vieţi”, a subliniat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.