Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a dat asigurări că toate procedurile au fost activate în urma exploziilor de la o staţie GPL din Crevedia şi a arătat că inclusiv şeful DSU, comandantul acţiunii, a fost pe teren imediat după incident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vreau să vă asigur că absolut toate procedurile au fost activate”, a declarat Cătălin Predoiu, sâmbătă noapte, după ce a fost împreună cu premierul Marcel Ciolacu la Spitalul Floreasca.
 
Ministrul Afacerlor Interne a subliniat că au fost respectate procedurile legale şi că inclusiv şeful DSU s-a aflat în teren.
 
”Cu toţii au fost la post, începând cu şeful DSU, comandantul acţiunii, conform procedurilor legale şi cred că ceea ce s-a demonstrat în teren, s-a văzut cu ochiul liber”, a adăugat Predoiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.