Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, anunţă că a mai fost înregistrat un deces, fiind vorba despre soţia bărbatului care a murit sâmbătă în urma unui infarct. Femeia era la Spitalul Floreasca şi avea arsuri pe 95% din suprafaţa corpului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acum a fost confirmat de către colegii de la Floreasca încă un deces, dar nu vreau să zic încă un deces din cauza arsurilor, pentru că primul deces, din păcate, a fost soţul doamnei care a decedat şi care a făcut infarct miocardic la faţa locului şi nu era ars, deci acolo a decedat din cauza infarctului. De data asta, pot să spun că din cauza arsurilor primul deces, care este soţia celui care a decedat ieri, care a avut o suprafaţă arsă de peste 95%. Deci peste 95%, prognosticul este aproape de zero, dacă nu este chiar zero, din păcate”, a declarat, duminică, Raed Arafat.

Bilanţul victimelor explozilor şi incendiului produse sâmbătă la o staţie GPL din Crevedia a ajuns la 58 de persoane, din care 43 sunt cadre ale MAI: 39 de pompieri, 2 poliţişti si 2 jandarmi, relevă datele transmise de IGSU.

Dintre acestea, 8 victime au fost după prima explozie: 1 persoană decedată (infarct, fără arsuri) şi 7 persoane rănite (3 cu arsuri transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca, 4 cu arsuri transportate la Spitalul Bagdasar-Arseni);
 
Alte 50 de victime au fost înregistrate după a doua explozie, 3 persoane rănite fiind transportate la UPU Târgovişte, 47 persoane la unităţi sanitare  din municipiul Bucureşti, cu arsuri şi traumatisme. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.