Un exerciţiu cu aproape 600 de militari, din Grupul de Luptă NATO, dar şi din România şi din detaşamentele aliate dislocate în ţara noastră, a avit loc în Poligonul Cincu din judeţul Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acţiunea nu se termină niciodată în Poligonul Cincu: militarii din Grupul de Luptă NATO (naţiune-cadru Franţa) s-au instruit alături de militari macedoneni, polonezi, portughezi şi români în cadrul exerciţiului «EAGLE THUNDER», în perioada 12-19 ianuarie”, anunţă, duminică, Ministerul Apărării.

Sursa citată a precizat că la activitatea de instruire au participat 433 de militari din Grupul de Luptă NATO şi peste 150 din România şi din detaşamentele aliate dislocate în ţara noastră.

Ministerul a precizat că exerciţiul multinaţional a inclus secvenţe de luptă în zona urbană, trageri de infanterie şi artilerie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.