Compania EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri din zona telecom, a anunţat marţi că, începând cu 1 ianuarie 2018, va fi realizat transferul contribuţiilor aferente angajatorului în salariile brute ale tuturor angajaţilor companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în medie, salariile brute ale angajaţilor vor creşte cu aproximativ 20%, în urma trecerii contribuţiilor sociale pentru sănătate (CASS) şi pensie (CAS) în sarcina angajatului, respectiv prin reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10%. 

Decizia a a fost luată ca urmare a recentelor modificări legislative anunţate în ceea ce priveşte Codul Fiscal.

„Ştim că actualele modificări ale Codului Fiscal au generat nelămuriri şi ne dorim, pe această cale, să le oferim toate asigurările angajaţilor noştri cât şi potenţialilor colaboratori că siguranţa salariului lor nu va fi afectată de aceste măsuri. În continuare, suntem o companie ce pune accent pe transparenţă şi pe calitatea serviciilor oferite şi încercăm să le garantăm tuturor angajaţilor un mediu de lucru sigur şi previzibil”, a declarat Zoltan Halmai, director comercial EuroGsm.

EuroGsm este unul dintre cei mai mari retaileri din zona telecom, cu o reţea de 107 de magazine în peste 70 de oraşe şi cu aproximativ 500 de angajaţi, la nivel naţional.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.