Elevii de clasa a XII-a şi studenţii în ani terminali care îşi doresc să continue studiile la Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii Bucureşti, pentru licenţă şi master, se pot preînscrie la admitere, începând de luni, completând un formular online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a veni în întâmpinarea interesului acestora, Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti le pune la dispoziţie pe site-ul propriu, www.fspub.unibuc.ro/admitere, informaţii detaliate despre procedura de preînscriere, precum şi despre programele de studii oferite, numărul de locuri sau oportunităţile vieţii de student la FSPUB.

Pentru preînscriere, viitorii studenţi şi masteranzi trebuie să depună online o scrisoare de intenţie de aproximativ 500 de cuvinte, redactată în limba programului de studiu ales (română, engleză sau franceză) care să reflecte interesul pentru domeniul de studii, precum şi adecvarea proiectului intelectual la profilul FSPUB.

Înfiinţată în anul 1991, Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti propune studenţilor cursuri în limba română, engleză şi franceză, susţinute de cadre didactice cu o bună reputaţie naţională şi internaţională şi cu studii în universităţi prestigioase din Franţa, Belgia, Statele Unite, Ungaria, Italia şi România.

Astfel, un viitor student poate opta pentru programul de Ştiinţe Politice, disponibil în română, engleză şi franceză, pentru programul de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, disponibil în limba engleză sau pentru cel de Studii de Securitate, limba română ca limbă de predare.

Pentru masteranzi, Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti pune la dispoziţie două programe în limba engleză, Comparative politics şi, respectiv, International Public Affairs, programul în franceză Politique en Europe, organizat împreună cu École des hautes études en sciences sociales Paris (EHESS Paris) şi trei programe de master în română: Studii Europene, Politica Egalităţii de Şanse şi Relaţii Internaţionale.

În total, peste 850 de locuri sunt propuse pentru licenţă şi master, în anul universitar 2020-2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.