Episcopia Româno-Catolică Iaşi a anunţat, pe Facebook, că episcopul emeritc Petru Gherghel este internat de câteva zile într-un spital din oraş, fiind infectat cu noul coronavirus. Starea acestuia de sănătate este una stabilă, având o formă uşoară a bolii, a adăugat sursa citată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dragi prieteni, vă rugăm să-l purtaţi în rugăciune pe PS Petru Gherghel, episcop emerit, care, de câteva zile, este internat într-un spital din Iaşi pentru mai multe investigaţii, fiind confirmat pozitiv cu Sars-Cov-2. În acest momente, starea Preasfinţitului Petru este stabilă, rămânând sub supravegherea medicilor. Forma bolii este una uşoară, dar medicii continuă să-l supravegheze având în vedere vârsta înaintată a Preasfinţiei Sale”, a transmis pr. Adrian Blăjuţă pe pagina de Facebook a Episcopiei Româno-Catolice Iaşi. 
 
Sursa citată precizează că „preasfinţitul Petru ne-a spus să vă transmitem că vă mulţumeşte tuturor celor care vă gândiţi şi vă rugaţi pentru sănătatea Preasfinţiei Sale”.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.