Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat, luni, că a primit a doua doză de vaccin AstraZeneca, afirmând că "totul a evoluat normal". "Susţin procesul de vaccinare şi consider ca pe această cale vom învinge pandemia, iar viaţa noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie (sau cât mai aproape de acea normalitate)", a declarat Boc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin Astrazeneca. Totul a evoluat normal. Mulţumiri speciale tuturor echipelor medicale care asigură procesul de vaccinare. Este un maraton şi la sfârşitul acestuia vom fi cu TOŢII câştigători", a scrie Emil Boc pe Facebook, postând şi mai multe fotografii din centrul de vaccinare.

FOTO: Facebook Emil Boc
FOTO: Facebook Emil Boc

El a menţionat că prin vaccinare viaţa va reveni "cât mai aproape" de normalitatea dinainte de pandemie.

"Susţin procesul de vaccinare şi consider ca pe aceasta cale vom învinge pandemia, iar  viaţa noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie ( sau cât mai aproape de acea normalitate)", a adăugat Boc.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a primit, în 15 februarie, prima doză de ser AstraZeneca, el recomandându-le tuturor să se imunizeze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.