Deputatul Emanuel Ungureanu anunţă, joi, că şeful Direcţiei Tehnice din Primăria Cluj-Napoca are COVID 19, cu simptome, după ce a intrat în contact cu şefa de la Achiziţii, confirmată anterior, în condiţiile în care autorităţile din Cluj nu au dispus testarea angajaţilor. Ungureanu anunţă că va depune o plângere la Parchet în legătură cu acest focar de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avertizat şi nu m-au ascultat. Acum câteva zile am declarat public că şeful DSP Cluj Moisescu şi Emil Boc, din ticăloşie, inconştienţă şi prostie, au ascuns faptul că în primărie a fost infectată o doamnă, şefa de la Achiziţii. DSP Cluj a declarat că nu e nevoie de testarea angajaţilor, nici măcar a colegilor de birou ai doamnei. Azi am aflat că şeful Direcţiei Tehnice din primăria Cluj-Napoca, adică contactul direct al şefei de la achiziţii are Covid 19 cu simptome”, a scris, joi, pe Facebook, Emanuel Ungureanu.

Acesta afirmă că a cerut tstarea urgentă, atât în Primăria Cluj-Napoca, cât şi în Creşa Patrocle unde lucrează mama angajatei primăriei confirmate, şi ea cu simptome de Covid 19.

”Cine răspunde de sănătatea angajaţilor din primăria Cluj-Napoca domnule Boc, şeful Direcţiei Tehnice a avut contact cu sute de persoane?! Voi sesiza Parchetul pentru a se lămuri această tărăşenie”, a anunţat Ungureanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.