Cursurile se vor desfăşura după programul normal, marţi, în unităţile de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, cu excepţia a trei şcoli. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), în una din unităţile în care nu se învaţă nu funcţionează instalaţia de încălzire, alta are mulţi elevi care fac naveta, în timp ce în cel de-al treilea caz cursurile sunt suspendate doar pentru preşcolari şi ciclul primar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa au decis ca grădiniţele şi şcolile din acest judeţ să funcţioneze după program normal, în cursul zilei de marţi, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, profesorul Valentin Stancu.  

Potrivit acestuia, excepţie fac trei unităţi de învăţămînt şi structuri ale acestora, care au probleme punctuale.

Astfel, cursurile vor fi suspendate marţi la Liceul Economic ”Ion Ghica” din Târgovişte, decizia fiind luată în condiţiile în care cei mai mulţi dintre elevi sunt navetişti.

De asemenea, la Şcoala gimnazială din localitatea Ocniţa şi la structurile arondate acesteia au fost suspendate cursurile, din cauză că instalaţia de încălzire a şcolii nu face faţă unor temperaturi foarte scăzute.

A treia unitate şcolară unde cursurile au fost suspendate este Şcoala gimnazială Niculeşti, însă măsura suspendării orelor în această şcoală este valabilă numai pentru preşcolari şi pentru elevii din ciclul primar, care învaţă dimineaţă.

Cursurile vor fi suspendate marţi şi în Teleorman, Argeş, Braşov, Prahova, Iaşi, Vaslui, Brăila, Galaţi, Dolj, Teleorman, Ialomiţa, Constanţa sau Tulcea.

Bucureştiul şi 36 de judeţe sunt, luni şi marţi, sub avertizare cod portocaliu de ger, cu temperaturi minime între -29 şi -15 grade, iar maximele între -15 şi -10 grade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.