Primăria Sector 6 anunţă că duminică, în ziua de Paşte, plimbările cu barca sau cu hidrobicicleta pe lacul din Parcul Drumul Taberei sunt gratuite pentru toată lumea, 26 de ambarcaţiuni fiind puse la dispoziţie de Primăria Sectorului 6, între orele 14.00 şi 19.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Veste bună pentru bucureşteni! Duminică, în ziua de Paşte, plimbările cu barca sau cu hidrobicicleta pe lacul din Parcul Drumul Taberei sunt gratuite pentru toată lumea. 26 de ambarcaţiuni sunt puse la dispoziţie de Primăria Sectorului 6, între orele 14.00 şi 19.00. O tură relaxantă pe lac poate dura 30 de minute”, transmite Primăria Sectorului 6.

Primăria precizează că se anunţă o vreme superbă în Capitală duminică, 5 mai, în ziua de Paşte.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Ce poate fi mai frumos, după masa de prânz, decât o plimbare în natură?! Cei care ajung în Parcul Drumul Taberei, vor avea parte de o surpriză: Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Comercială, oferă în dar „de Iepuraş” plimbări gratuite pe lac. Sunt 26 de ambarcaţiuni la ponton: 15 hidrobiciclete, 8 bărci şi 3 lebede, cu o capacitate de 2-4 locuri. Turele gratuite durează 30 de minute, astfel încât să poată beneficia de ele cât mai multe persoane. Programul la debarcader, în ziua de Paşte, este de la 14.00 la 19.00”, arată primăria. Acelaşi program va fi şi luni, în a doua zi, însă plimbările sunt cu taxă: 10 lei jumătatea de oră şi 15 lei plimbarea de o oră. De luni, revenim la programul obişnuit, 11.00 – 19.00, zilnic, subliniază primăria.

Primăria Sectorului 6 arată că şi în celelalte parcuri din sector se poate petrece timp liber de calitate.

”În Parcul Liniei din Militari, cel mai mare parc nou făcut după Revoluţie, pe o suprafaţă de peste 8 hectare, sunt o mulţime de atracţii: terenuri de sport, locuri de joacă pentru toate categoriile de vârstă, cu echipamente inedite, pumptrack, foişoare cu WiFi, zonă de hamace, zonă de fitness în aer liber şi tot felul de băncuţe pe care se poate citi o carte, sta la soare, în linişte. În Parcul Crângaşi au fost încă de anul trecut refăcute toate locurile de joacă, iar acum sunt atracţia cartierului. Spaţiul verde, mobilierul urban şi aleile din parc sunt şi acestea în curs de reabilitare, dar se lucrează etapizat, pe trei tronsoane, astfel încât să nu fie afectate plimbările vizitatorilor. Iar dacă mai mergem câţiva paşi, până la Digul Lacul Morii, amenajat şi dat în folosinţă în vara lui 2022, putem vedea de pe promenadă cel mai frumos apus din Bucureşti”, mai afirmă Primăria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.