Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă că lucrările la Lotul 5 al Autostrăzii Piteşti-Sibiu, un tronson de 30 de kilometri dintre Piteşti şi Curtea de Argeş, vor începe în 1 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tocmai a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul Piteşti-Curtea de Argeş al autostrăzii A1. Proiectarea a fost încheiată, intrăm în faza de execuţie. Constructorul este deja mobilizat în teren pentru a porni munca pe cei 30 de km ai şantierului", a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Potrivit acestuia, este o investiţie complexă, cu o valoare de 1,7 miliarde de lei, care va cuprinde: 13 poduri, trei pasaje, un viaduct, trei noduri rutiere, două spaţii de servicii, două parcări de scurtă durată, două centre de coordonare şi întreţinere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.