Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă că lucrările la Lotul 5 al Autostrăzii Piteşti-Sibiu, un tronson de 30 de kilometri dintre Piteşti şi Curtea de Argeş, vor începe în 1 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tocmai a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul Piteşti-Curtea de Argeş al autostrăzii A1. Proiectarea a fost încheiată, intrăm în faza de execuţie. Constructorul este deja mobilizat în teren pentru a porni munca pe cei 30 de km ai şantierului", a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Potrivit acestuia, este o investiţie complexă, cu o valoare de 1,7 miliarde de lei, care va cuprinde: 13 poduri, trei pasaje, un viaduct, trei noduri rutiere, două spaţii de servicii, două parcări de scurtă durată, două centre de coordonare şi întreţinere.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.