De Ziua Mondială a Sănătăţii, preşedinta Senatului Anca Dragu a îndemnat oamenii să se vaccineze pentru că aceasta este singura metodă care va readuce viaţa la normalitate. Ea a adăugat că restricţiile din ultimul timp sunt pentru binele populaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Încă nu suntem în siguranţă. Mulţi dintre noi am obosit. Ştiu, a trecut un an de când restricţiile au devenit o constantă în viaţa noastră. Dar toate aceste lucruri se întâmplă pentru binele nostru. Acum un an aveam doar un orizont al lansării vaccinului. Acum, cea mai bună veste de la declanşarea pandemiei este realitate. Vaccinul este disponibil tuturor. Vă îndemn să vă programaţi pentru vaccinare. Este singura metodă care ne va aduce mai repede înapoi la viaţa normală. Le mulţumesc tuturor cadrelor medicale pentru efortul supraomenesc pe care în continuare îl depun pentru grija noastră. Sănătate tuturor!”, a scris Anca Dragu miercuri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.