Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat, joi, că, pe durata caniculei, a luat măsura dotării cu dozatoare de apă alimentate regulat, iar personalul medical al Aeroportului Henri Coandă este pregătit să intervină în orice moment cu două echipe şi două ambulanţe complet utilate. În plus, toate aparatele de aer condiţionat funcţionează la capacitate maximă pentru protejarea pasagerilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNAB a anunţat, joi, că pentru perioada următoare, vizată de codurile galben şi portocaliu de caniculă, a luat o serie de măsuri pentru confortul şi protejarea pasagerilor.

Astfel, pentru reducerea disconfortului, au fost amplasate dozatoare de apă cu pahare de unică folosinţă în terminalele de pasageri, alimentate regulat.

De asemenea, personalul medical al Aeroportului Henri Coandă este pregătit să intervină în orice moment cu două echipe şi două ambulanţe complet utilate pentru orice tip de urgenţă medicală.

Totodată, se asigură funcţionarea la capacitate maximă a sistemelor de climatizare din aeroport, astfel încât să se menţină un nivel adecvat de confort termic al pasagerilor.

”Pentru angajaţii CNAB care desfăşoară activităţi în exterior, au fost dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale, inclusiv acordarea de apă minerală”, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Municipiul Bucureşti se află, joi, sub cod galben de caniculă, iar vineri şi sâmbătă se va afla sub cod portocaliu, cu temperaturi care ajung la 39 - 40 de grade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.