Două tramvaie s-au ciocnit duminică dimineaţa pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti, informează Brigada Rutieră. Astfel, cConducătorul tramvaiului liniei 5 care circula pe şos. Ştefan cel Mare dinspre Piaţa Obor a intrat în coliziune cu tramvaiul liniei 1 care se deplasa pe şos. Ştefan cel Mare dinspre str. Vasile Lascăr în momentul în care acesta din urmă a efectuat virajul la stânga. În urma impactului, cei doi vatmani şi unul dintre călători au fost fost accidentaţi uşor, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi, 24 decembrie a.c, în jurul orei 05:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident de circulaţie care a avut loc la intersecţia dintre şos. Ştefan cel Mare şi str. Lizeanu. Conducătorul tramvaiului liniei 1 care circula pe şos. Ştefan cel Mare dinspre str. Vasile Lascăr a intrat în coliziune cu tramvaiul liniei 5 care se deplasa pe şos. Ştefan cel Mare dinspre Piaţa Obor în momentul în care acesta din urmă a efectuat virajul la stânga”, arată comunicatul de presă al Brigăzii Rutiere.

În urma accidentului de circulaţie a rezultat rănirea ambilor conducători de tramvaie şi a unui călător, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii de tramvaie au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero, mai arată sursa citată.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru determinarea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Pe durata efectuării cercetării la faţa locului circulaţia tramvaielor pe ambele sensuri de deplasare ale şoselei Ştefan cel Mare a fost restricţionată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.