Procurorii au deschis dosar penal în cazul femeii care s-a aruncat în faţa trenului la Brăneşti, împreună cu cele trei fetiţe ale sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dosarul penal a fost deschis in rem, pentru infracţiunea de omor, de către Parchetul Tribunalului Ilfov, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţi ai instituţiei.

În acest caz, au fost făcute cercetări la faţa locului şi urmează să fie audiaţi mai mulţi martori, respectiv rude ale femeii.

Femeia se numea Alexandra Braunstein, era din localitatea ilfoveană Brăneşti, şi s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cele trei fetiţe ale ei - Georgiana Mihaela, în vârstă de zece ani, Ana Maria, de opt ani, şi Andreea Nicoleta, în vârstă de trei ani. Femeia era însărcinată, iar anchetatorii au găsit la locul accidentului un bilet de adio în care aceasta spunea că îi pare rău pentru gestul său.

Mecanicul care conducea locomotiva trenului implicat în accident povesteşte că femeia şi copiii au apărut din pădure şi, în pofida avertizărilor sonore, s-au aruncat în faţa trenului. Întrebat dacă a apucat să-i avertizeze, dacă a claxonat, mecanicul locomotivei a răspuns: "Bineînţeles că i-am claxonat. Au ieşit din pădure direct în faţa mea. Ce să fac?". El a povestit, conform imaginilor difuzate de Antena 3, că femeia avea un copil în braţe, iar pe ceilalţi doi îi ţinea de mână şi s-au aruncat toţi în faţa locomotivei.

Mama femeii le-a declarat anchetatorilor că aceasta suferea de depresie şi a fost internată în trecut de două ori la Spitalul de Psihiatrie Obregia pentru tratament şi că urma să fie dusă din nou la spital. Tot mama tinerei a spus că aceasta nu îşi dorea şi al patrulea copil. Soţul acesteia ar fi fost singurul care lucra şi aducea un venit, iar alte voci afirmă că cei doi soţi se certau, bărbatul devenind gelos după ce ar fi găsit nişte jurnale ale femeii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.