Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Timiş au mers la sediul Colterm, compania de termoficare din Timioara, pentru a solicita mai multe documente, ei făcând cercetări, sub coordonarea unul procuror, într-un dosar de delapidare şi fals.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Surse din rândul anchetatorilor au declarat că au fost cerute o serie de contracte mai vechi.
 
Solicitările ofiţerilor au legătură cu un dosar de delapidare şi fals aflat în lucru. 
 
Societatea de termoficare din Timişoara, Colterm se află în centrul unui scandal legat de situaţia financiară având datorii de peste 300 de milioane de lei, iar recent a fost şi amendată cu 21 de milioane de euro pentru că nu a cumpărat certificatele de poluare impuse de Uniunea Europeană.
 
Anterior sancţiunii, administraţia Fritz a numit un director la Colterm care a avut o condamnare penală şi a cărui primă grijă a fost aceea de a cumpăra o maşină de lux pe care să o folosească în deplasări ca director Colterm.
 
Ulterior, acesta a fost eliberat din funcţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.