Un tânăr de 23 de ani a fost urmărit patru kilometri după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor doljeni, el oprindu-se cu maşina într-un copac. Oamenii legii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de ,33 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu deţinea permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că în noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr de 23 de ani, din comuna Ianca, judeţul Olt, conducea un autoturism pe D.N. 54A, iar în localitatea Ianca, nu a oprit la semnalul de poliţiştilor olteni, fiind urmărit aproximativ patru kilometri, până în oraşul Dăbuleni.

„Aici, la intrarea pe strada Săliştea, din cauze ce urmează a fi stabilite din cercetări, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra volanului, intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului, un tânăr de 19 ani, tot din comuna Ianca, pasager în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a anunţat IPJ Dolj.

Poliţiştii au stabilit că el nu avea permis de conducere.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.