Patru dintre cele cinci persoane rănite, luni, în accidentul produs în localitatea Radovan, judeţul Dolj, au fost declarate decedate. Un bărbat a fost trapsortat cu elicopterul SMURD la un spital din Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, patru dintre persoanele rănite, luni, în accidentul produs în localitatea Radovan, judeţul Dolj, au dost declarate decedate. 

Un bărbat, singurul care a fost găsit conştient de către echipele de salvare, a fost preluat de către elicopterul SMURD şi va fi transportat la Spitalul numărul 1 din Craiova. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit ISU Dolj, o maşină în care se aflau cinci persoane a intrat, luni, într-un cap de pod în localitatea Radovan şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

”Toate cele cinci persoane au fost încarcerate şi s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj de transport victime multiple şi s-a solicitat elicopterul SMURD”, au precizat reprezentanţii ISU Dolj.

Potrivit acestora, patru persoane erau inconştiente, una dintre ele fiind în stop cardio-respirator. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.