Nouă copii de la o şcoală din Dăbuleni, judeţul Dolj, prezintă greaţă, iritaţii ale căilor respiratorii, ei fiind duşi la spitalul orăşenesc pentru îngrijiri medicale, cel mai probabil starea de rău fiind cauzată de folosirea unui dezinfectant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, miercuri, nouă copii de la o şcoală din Dăbuleni au ajuns la Spitalul Orăşenesc după ce au prezentat stări de greaţă, vomă şi irataţii ale căilor respiratorii.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de victime multiple şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

Copiilor li se acordă primul ajutor din partea cadrelor medicale de la spital, iar în urma evaluării va fi luată decizia dacă se impune transportul acestora la spitalul din Craiova.

Un caz similar a avut loc, tot miercuri, în judeţul Dolj, după ce mai mulţi elevi de la şcoala din comuna Daneţi s-au intoxicat cu substanţe de dezinsecţie, 15 dintre ei fiind duşi la unităţi medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.