Pompierii doljeni intervin, duminică seară, pe mai multe străzi din municipiul Craiova dar şi în localitatea Băileşti unde ploile torenţiale căzute într-o perioadă scurtă de timp au provocat inundaţii în gospodării. O parte din acest judeţ s-a aflat sub avertizare Cod roşu de furtuni şi ploi, duminică seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La Craiova, localnici pe patru străzi au solicitat intervenţia echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru scoaterea apei din gospodării inundate în urma ploii torenţiale.
 
Pompierii acţionează, cu motopompe, duminică seară, pe străzile Homer,  Macului, Aleea 1 Bălteni şi Oscar Obedeanu pentru evacuarea apei adunate în curţi. 
 
Acţiuni similare au loc şi la Băileşti, unde două gospodării au fost inundate, nivelul apei atingând 30 de centimetri. În localitate intervine Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. 
 
Pompierii au intervenit şi pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism, în municipiul Craiova, pe strada George Breazul, bl. H 22. La faţa locului intervine Detaşamentul 2 Pompieri Craiova cu o autospecială.
 
Judeţul Dolj s-a aflat, duminică seară, timp de 50 de minute, până la ora 20, sub avertizare Cod roşu de grindină de dimensiuni mari, vijelie puternică şi averse torenţiale
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.