Cinci persoane au fost rănite duminică într-un accident rutier în judeţul Dolj, după ce două maşini s-au ciocnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Calafat au fost sesizaţi duminică, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN56, la intersecţia cu DJ561A, in zona localităţii Motăţei.
 
„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un autoturism condus pe DN56, spre Calafat, de un bărbat de 60 de ani, din Băileşti, la efectuarea unui viraj la stânga a fost lovit de un autoturism care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani, din Băileşti”, se arată în comunicatul IPJ Dolj. 
 
Sursa citată a menţionat că în urma accidentului, cinci persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi investigaţii suplimentare, toate fiind conştiente.
 
La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, două echipaje SAJ şi o descarcerare, două persoane fiind iniţial încarcerate.
 
Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.