Un bărbat de 66 de ani a fost salvat de pompierii doljeni după ce a căzut într-o fântână adâncă de zce metri, victima fiind transportată cu elicopterul SMURD la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică dimineaţa, pentru scoaterea unui bărbat căzut într-o fântână. La faţa locului s-au deplasat o autospecială, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi elicopterul SMURD. 
 
“La sosirea forţelor la locul intervenţiei bărbatul de aproximativ 66 ani, era conştient şi cooperant. Imediat s-a trecut la extragerea persoanei din fântâna adâncă de aproximativ zece metri cu un diametru de un metru”, a transmis ISU Dolj. 
 
Bărbatul a fost scos şi a primit îngrijiri din partea echipajului SAJ. Apoi el a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.