Poliţiştii doljeni au dat amenzi de patru mii de lei pentru organizarea unei petreceri private fără respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, fiind sancţionaţi organizatorul evenimentului şi administratorul localului respectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în urma informaţiilor aparute în spatiul public, referitoare la organizarea unei petreceri fără respectarea măsurilor impuse pe perioada starii de alertă, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au făcut verificări.

“Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 14/15 iulie, a fost organizată o petrecere privată la un local de evenimente prevazut cu piscina exterioară din comuna Malu Mare, la care au participat mai multe persoane. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 44 de ani, din comuna Malu Mare care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

De asemenea, a fost sancţionat şi un bărbat de 41 de ani, din Malu Mare,  în calitate de administrator al localului respectiv, cu amendă în valoare de 3000 de lei. 

Poliţiştii recomandă cetăţenilor să respecte măsurile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.