Doi tigri de circa opt ani de la Circul Globus din Bucureşti au fost duşi, luni, la Grădina Zoolgică din Galaţi unde sunt îngrijiţi şi vor putea fi văzuţi de public după ce se vor acomoda cu noul spaţiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi, Florin Matei, a declarat, luni, că este vorba despre două femele tigru care au fost aduse de la Circul Globus din Capitală la Grădina Zoologică de la Pădurea Gârboavele.

"Cele două femele se numesc Nera şi Baghera şi au aproximativ 8 ani. Au fost aduse la noi de la Circul Globus pentru că aici, la Galaţi, dispun de cele mai bune condiţii, având la dispoziţie circa 5.000 de metri pătraţi unde se pot mişca în voie. Sunt în stare foarte bună, însă vor sta o perioadă în carantină, până se obişnuiesc cu celelalte animale, după care vor putea fi văzute de către publicul vizitator", a spus Florin Matei,

La Grădina Zoo din Galaţi mai sunt patru tigri, dintre care doi sunt masculi şi două femele.

Circul Globus din Bucureşti a fost cuprins anul trecut de un incendiu în urma căruia au murit mai multe animale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.