Drumul naţional 2 este complet blocat, sâmbătă după-amiază, în judeţul Suceava, urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi două autotrenuri. Primele date de la locul accidentului indică faptul că două persoane au fost rănite şi duse la spital în urma evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe DN2 Suceava – Fălticeni, în zona localităţii Cumpărătura, judeţul Suceava. 
Conform ISU Suceava, în eveniment au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism. Patru persoane au fost monitorizate de către echipajele medicale trimise la faţa locului, două dintre ele urmând a fi transportate la spital.
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN2 - E85 este complet blocat.
La locul accidentului intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu echipament pentru descarcerare, două ambulanţe SMURD (B2 şi TIM), fiind trimise şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Suceava.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.