Drumul Naţional 1 R, în zona localităţii Poiana Horea, din judeţul Cluj, este în continuare blocat din cauza arborilor căzuţi pe carosabil. Alte sectoare de drum închise din cauza furtunilor nu se mai înregistrează la ora transmiterii acestei ştiri, anunţă Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursa citată precizează că, luni după-amiază, singurul drum naţional cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile - arbori căzuţi pe carosabil, ca urmare a furtunii puternice – este DN 1 R, în zona localităţii Poiana Horea, din judeţul Cluj.

În judeţul Maramureş, traficul rutier pe DN 18 Baia Mare – Sighetu Marmaţiei a revenit la normal, după ce anterior se desfăşurase pe un fir, alternativ, iar pe tronsonul Baia Sprie – Mara (pasul Gutâi) fusese instituită restricţie de tonaj (7,5 tone).

De asemenea, circulaţia feroviară pe secţia CF 502, între Vatra Dornei (Suceava) şi Ilva Mică (Bistriţa-Năsăud) a fost reluată.

”Pe acest tronson se vor folosi locomotive cu tracţiune diesel, fiind impuse şi restricţii de viteză. Întrucât firul de contact este rupt în mai multe locuri, se estimează că problemele vor fi remediate în 48 de ore”, anunţă Infotrafic.

Porturile constănţene sunt acum deschise. Din pricina ceţii dense, acestea au fost închise, luni dimineaţă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.